Δαμιανός Βαβανός

Δαμιανός Βαβανός

Founder & CEO ομίλου Hupa

Με σπουδές και πολυετή εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας  κατάφερα πολύ νωρίς να ενταχθώ στην αγορά της πληροφορικής. Σύντομα βρήκα αρκετά ελκυστικό τον τομέα της ανάπτυξης επιχειρησεων και των Logistics, δύο παράγοντες που αναμφισβήτητα με βοήθησαν και με ώθησαν παράλληλα να εδραιωθώ επιχειρηματικά και πνευματικά στο Λονδίνο.

Μετά απο πολυετή εμπειρία στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αποφασίσαμε να φέρουμε στους Ελλήνες επιχειρηματίες την δυνατότητα του επιχειρείν σε διαφορετικές συνθήκες απο αυτές της χώρας μας.

Παρέχουμε πλήρη στήριξη σε νεοφυείς ή ήδη υπάρχουσες εταιρείες οι οποίες επιθυμούν να μεταφέρουν τμηματικά ή ολοκληρωτικά τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στο εξωτερικό. Το οραμά του ομίλου Hupa είναι να προσφέρει στους εκκολαπτόμενους αλλά και στους έμπειρους επιχειρηματίες όλα εκείνα τα δομικά στοιχεία που χρειάζεται μία εταιρεία με στόχο να καταφέρουν οι ίδιοι να προσφέρουν στο κοινό τους τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους πάνω σε έναν βατό δρόμο απαλαγμένο απο εμπόδια (φορολογικό καθεστώς)

Η στήριξη έρχεται σε τομείς όπως  η συμβουλευτική πριν την ίδρυση της εταιρείας, η ιδρυση της ίδιας της εταιρείας αλλα και οποιαδήποτε συμπληρωματική υποστήριξη όπως η λογιστική, τυχόν νομικά θέματα, συμβουλευτική επιχειρήσεων κ.α.