Αγγλία

Συχνές Ερωτήσεις για Ίδρυση Εταιρίας στην Αγγλία

 

Οι παρακάτω ερωτήσεις είναι πράγματα που έχουν απασχολήσει τους πελάτες μας στο παρελθόν. Μαζέψαμε όλες τις ερωτήσεις σας και σας τις παραθέτουμε. Σε περίπτωση που έχετε επιπλέον ερωτήσεις ή θέλετε κάποια διευκρίνιση κλέιστε ραντεβού μαζί μας.

 

Μπορώ να ανοίξω εταιρία χωρίς να πάω στην Αγγλία;

Σαφέστατα. Η φυσική σας παρουσία δεν απαιτείται η φυσική σας παρουσία. Η διαδικασία ίδρυσης της εταιρίας γίνεται εξ’ ολοκλήρου απο απόσταση. Το ίδιο ισχύει και για τον τραπεζικό λογαριασμό.

 

Ποια είναι τα απαραίτητα έγγραφα για την ίδρυση εταιρίας;

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι τα στοιχεία σας όπως αναγράφονται στο διαβατήριο σας. Στο συμβόλαιο που σας στέλνουμε πριν αγοράσετε ζητάμε στοιχεία όπως το όνομα της εταιρίας, το ονοματεπώνυμο των μετόχων κλπ.

 

Ποιές είναι οι λογιστικές ανάγκες της εταιρίας;

Οι λογιστικές υπηρεσίες είναι πολύ ιδιαίτερες για κάθε εταιρία και προτείνουμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο μαζί σας για να τις αναλύσουμε. Σε περίπτωση που χρειάζεστε λογιστή σας συνδέουμε με το γραφείο ορκωτών λογιστών (μιλάνε Ελληνικά) που συνεργαζόμαστε στο Λονδίνο.

 

Χρειάζεται φυσική έδρα η εταιρία μου;

Η γρήγορη απάντηση είναι πως ναί. Κάθε εταιρία πρέπει να έχει μια φυσική έδρα ώστε το κράτος να αποστέλει την αλληλογραφία της εταιρίας. Ο Διευθυντής της εταιρίας μπορεί να δηλώσει όποια διεύθυνση θέλει οπουδήποτε στον κόσμο. Την υπηρεσία αυτή σας την προσφέρουμε δωρεάν για 12 μήνες.

Αρκετά ανεχτήκαμε το ασταθές επιχειρηματικό περιβάλλον!

Κλείσε ραντεβού σήμερα.